ALO PIZZA TURNHOUT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2797 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Alo Pizza Turnhout. Meer weten? Ontdek meer

24 apr 2024 om 18:42 Kapsalon wat heel zoutig Ik heb voor extra saus betaald en zat niet een de saus in die ik heb aangeduid
21 apr 2024 om 19:53 Was lekker maar nog maar eens geen correcte bestelling gekregen...saus vergeten en wel betaald! Niet de eerste keer dat de bestelling niet helemaal klopt.. maar smaak was goed
20 apr 2024 om 19:17 Top en ruim op tijd geleverd!!
19 apr 2024 om 21:58 Heb de indruk dat ze niet goed naar de opmerkingen kijken . Toch champignon erop na gevraagt het zonder te doen , spek ipv champignon hebben ze dan wel gezien. Ook als je vraagt zonder kaas , wordt veel niet gezien. Maar voor de rest lekkerste pizz
16 apr 2024 om 20:52 Top van smaak
15 apr 2024 om 22:05 Kapsalon besteld veel te zoutig, na paar happen een haar gevonden in de kapsalon, dit was de laatste keer dat wij hier bestellen.
15 apr 2024 om 18:16 Het duurde wat lang Was wel lekker
8 apr 2024 om 6:42 Ik vroeg duidelijk kapsalon zonder ui en tomaat met knoflook en andalouse en als nog heb ik kapsalon met ui en tomaat en alleen andalouse gekregen en het eten was koud
6 apr 2024 om 23:00 Heerlijk eten!
6 apr 2024 om 22:02 Lekkere pizza’s en nog goed warm geleverd.
2 apr 2024 om 15:26 koud
30 mrt 2024 om 20:52 Al veel besteld. Altijd in orde geweest en snel. Laatste keer echter durum zonder SAUS gevraagd en durum zonder SAUS EN GROENTEN gekregen. Volgende keer hopelijk terug in orde.